Εξοπλισμος

Μηχανηματα αεροστεγανοτητας

Το Minneapolis BlowerDoor Standard είναι το κορυφαίο σύστημα μέτρησης στην αγορά. Με το μανόμετρο υψηλής ακρίβειας DG-1000 και το λογισμικό TECTITE Express 5.1, μπορείτε να διεξάγετε αυτοματοποιημένες δοκιμές BlowerDoor υψηλής ακρίβειας σύμφωνα με τα πρότυπα δοκιμών ISO 9972 και EN 13829.

Με οθόνη αφής, ενσωματωμένη μονάδα WLAN, δωρεάν ενημερώσεις λογισμικού και άλλα. Πιστοποιητικό βαθμονόμησης, καλώδιο ελέγχου ανεμιστήρα, καλώδιο USB, οδηγό αναφοράς, λογισμικό TECTITE Express 5.1 ανά σύνδεσμο λήψης, σετ σωλήνων (πράσινο και κόκκινο, 3 m το καθένα).

Αναδιπλούμενη βάση για τη στήριξη laptop με δυνατότητα ανύψωσης έως 1,45 μέτρα.

Είναι κατάλληλο κάλυμμα για το βασικό πλαίσιο μιας τυπικής πόρτας. Διαθέτει άνοιγμα για έναν ανεμιστήρα και το φερμουάρ είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τον έλεγχο του μηχανισμού από έξω.

Η έκδοση 5.1 (ISO 9972, EN 13829) και ο οδηγός αναφοράς διατίθενται στα Αγγλικά, τα Γερμανικά και τα Γαλλικά. Αυτοματοποιημένος / ημι-αυτοματοποιημένος και χειροκίνητος έλεγχος αεροστεγανότητας σύμφωνα με EN 13829 και EN ISO 9972 με τελική τεχνική έκθεση αποτελεσμάτων. (Συμπεριλαμβάνεται στα συστήματα μέτρησης BlowerDoor Standard, BlowerDoor MiniFan και στην αναβάθμιση DG-1000).

Με θερμική ισχύ1.300 W, ενσωματωμένο δοχείο υγρών (5 l) και με τηλεχειριστήριο καλωδίου